Vi Naturalment Dolç >

Montrodó Negre 

 

Vi negre de viticultura sostenible, conreat a la Finca de Ca l’Elsa, de terreny volcànic, amb sòls de roca basàltica i situat en l’Espai d’Interès Natural de les Gavarres a Sant Martí Vell (Girona).
Montrodó és el nom d’un antic volcà, situat enmig de la finca. Envoltat de bosc i vinyes, el sòl de les quals està marcat per la pedra basàltica, ric en silicats i ferro, aporta caràcter i singularitat als nostres vins.
Notes de Tast

Vi negre de color cirera picota, net i brillant amb rivet violaci.

En nas es perceben aromes a fruits silvestres, grosella,  balsàmic d’eucaliptus i cassis que aporta un cert record a llaminadura i caramel.

L’entrada en boca és fresca i lleugera. Pas sedós, de bona acidesa i de final molt agradable.

Vinificació

La verema es fa manualment, i el raïm es diposita en caixes de 15 Kg per mantenir la seva integritat. Ràpidament es transporta al celler on es desrapat i encubat per gravetat.

Després d’una maceració pre-fermentativa a baixa temperatura de 12-24 hores, el raïm es fermenta a una temperatura controlada entre 24-26ºC, realitzant remuntats diaris.

El temps de maceració-fermentació serà de 12-15 amb la finalitat d’obtenir un vi fresc i viu, preservant el caràcter varietal dels seus raïms.

Origen: Vi de Les Gavarres (Sant Martí Vell – Girona)

Varietats: Merlot, Cabernet Sauvignon i Garnatxa Negra

Verema: Setembre – Octubre

Maridatge:Plats de pasta, risotto, carns a la brasa, verdures saltejades o a la graella, tapes, aperitius, embotits

Tª de servei: 14-16ºC

Grau alcohòlic: 14,5% vol.