Enoturisme

Veniu a descobrir el vi de les Gavarres

Vina a coneixer el nostre celler. Oferim visites guiades al celler i la vinya, amb degustació de vins.

Reserves:
+ 34 609 148 576 / +34 872 000 015
visites@eccociwine.com
(És imprescindible concertar prèviament la visita)

Adreça celler:
Paratge Mont-rodó nº 3, 17462 Sant Martí Vell (Girona)

 

1 Col·lecció Montrodó

Descobrireu un celler dissenyat amb les darreres tecnologies on treballem sota uns paràmetres de sostenibilitat i màxim respecte per les tradicions.

Visita guiada a la vinya i al celler, explicant el procés d’elaboració, i tast de 3 vins en un porxo exterior amb vistes a la vinya i a la masia Ca l’Elsa.

Durada: 1 h.
Preu: 20€/pax

2 Entorn Eccocivi

Descobrireu la vinya, el seu entorn natural i un celler dissenyat amb les darreres tecnologies on treballem sota uns paràmetres de sostenibilitat i màxim respecte per les tradicions.

Visita guiada a la vinya i el celler, explicant el procés d’elaboració, i tast de 6 vins en un porxo exterior amb vistes a la vinya i a la masia Ca l’Elsa.

Durada: 1:30 h.
Preu: 25€/pax

3 Família Eccocivi

Coneixereu l’entorn natural de la vinya, visita guiada pel celler, explicació el procés d’elaboració i tast dels nostres vins amb maridatge de formatges i embotits de la zona. Gaudireu del tast en un porxo exterior amb vistes a la vinya i a la masia Ca l’Elsa.

Durada: 2 hrs.
Preu: 35€/pax

 

4 Experiències úniques, esdeveniments especials.

El nostre celler sorprèn sempre als visitants pel contrast entre modernitat i tradició, sempre tenint cura de la sostenibilitat i treballant amb el màxim respecte per la terra que ens envolta

Si teniu una idea per organitzar un esdeveniment, un casament, un aniversari o una visita a mida per grups familiars, d’amics o empreses, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Disposem d’espais idíl·lics en un entorn privilegiat i rodejats de natura.

 

Totes les visites es concertaran prèviament per telèfon o correu electrònic.

Direcció: Paratge Montrodó, 3 · 17462 · Sant Martí Vell (Girona)
Telèfon: + 34 609 148 576 / + 34 872 000 015
Correu electrònic: visites@eccociwine.com