Eccocivi Ca l'Elsa 2014

Ca l’Elsa 2014

Vi negre obtingut de viticultura sostenible i cultivat en terreny volcànic de roca basàltica obtingut de les varietats Cabernet Sauvignon, Petit Verdot i Cabernet Franc.
Notes de Tast

Vi de color vermell intens, de capa alta, i amb un rivet color rubí brillant. Aroma intens a fruita negre, móra, cirera, confitura fresca, amb tocs de regalèssia amb un fons balsàmic.
En boca es presenta ampli, carnós, amb volum, els tanins presents i dolços el fan de pas agradable i de final llarg i persistent.

Vinificació

La verema és manual i el raïm se diposita en caixes de 15 Kg per mantenir la seva integritat. L’encubat és per gravetat i després d’una maceració pre-fermen- tativa entre 24-48 hores a baixa temperatura, el most fermentarà a una temperatura controlada de 24-26º C.

Durant la fermentació es realitzaran remuntats diaris i el temps total de maceració serà de 22-25 dies. El vi obtingut per sangrat, madurarà en botes de roure francès durant 24 mesos. Finalment el vi romandrà en ampolla uns 12 mesos abans de la seva comercia- lització.

Verema: Setembre – Octubre

Primera Verema: 2014

Maridatge: Caça major, estofats, guisats, ibèrics, xocolata negre

Tª de servei: temperatura ambient

Grau alcohòlic: 14,5º volúm.